Amiért érdemes a DomDom honlap építőt választani!

Egyszerű adminisztrációs felület

Könnyen kezelhető felületen tudja szerkeszteni a honlapot. Regisztráció után ez a szerkesztőfelület ingyenesen megismerhető, kipróbálható. Fizetni csak akkor kell, amikor már publikálni szeretné a honlapját.

Számtalan elegáns téma

Több mint száz előre elkészített sablon honlap közül választhat, amelyből kiindulva kezdheti meg építeni a saját honlapját. Mindegyik sablonhoz több tucat összeillő színpárosítás illetve betűtípus tartozik. A honlap építése során akármikor átállhat egyik témáról a másikra, anélkül, hogy az eddig elkészült tartalom elveszne.

Korlátlan számú aloldal

A DomDom honlapépítőjénél már a legkisebb honlap csomag esetén is korlátlan számú aloldal, és tetszőlegesen összetett menü építhető.

Képtárak

Különböző típusú képtárak, amelyek feldobják az Ön honlapját is!

Mobilbarát, reszponzív honlap

Az így elkészült honlap mobilon is könnyen olvasható. Nézze meg ezt a honlapot mobilján! Ami itt működik, az Önnél is fog!

Keresőbarát honlap

A honlap motort sokáig optimalizáltuk, hogy minél jobban megfeleljen a keresők elvárásának. Ingyenes kiegészítők segítségével sokat tehet azért, hogy további keresőoptimalizálási előírásoknak is megfeleljen a honlapja. Erről részletesen a keresőoptimalizálás oldalon olvashat.

Felhasználóbarát 404-es hibaoldal

Sok weboldal esetén az url elgépelésekor egy honlaptól független, jellemzően a böngésző által készített hibaoldal jön be. Nálunk, ha kismértékű az elgépelés, akkor még fel is ajánljuk a helyes címet. Próbálja ki! A böngésző url sávjában az utolsó karaktert törölje ki, és nézze meg, hogy mit lát!

E-mail címek védelme

Külön figyelmet szenteltünk arra, hogy védjük a honlapra kiírt e-mail címeket. Az e-mail címeket egyedi megoldással kódoljuk, így az e-mail gyűjtő robotok nem tudják a honlap forráskódjából automatikusan kigyűjteni a címeket.