Szolgáltatások

Megjegyzés: Ez egy minta honlap, amely célja, hogy bemutassa a DomDom honlapépítőben rejlő lehetőségeket…

Egy vállalkozás esetén a szolgáltatás oldallal foglalkozunk a legtöbbet, itt tudhatják meg a leendő ügyfeleink, hogy mit kínálunk nekik? Miért lesz jó, ha minket választanak? Ne sajnáljuk az időt ezeknek a leírásoknak az elkészítésére! Több szolgáltatás esetén akár több oldalon keresztül fejtsük ki, hogy mivel foglalkozunk!

Amikor valaki honlapkészítésbe kezd egy online eszköz segítségével, akkor hamar szembesül azzal, hogy a kisebb csomagok esetén korlátozzák az oldalak számát. DomDom-nál ilyen nincs. Bármelyik csomagot választja, tetszőleges számú oldalt hozhat létre!

Ez különösen hasznos akkor, ha a cég többféle szolgáltatást, terméket kínál az érdeklődőknek. Keresőoptimalizálás szempontjából is hasznos, ha az összes szolgáltatás kaphat önálló oldalt.

Domain regisztráció

Domain regisztráció

A honlaphoz szükség lesz egy jó domain névre. Mint például a cegemneve.hu. Domain név választáskor számtalan szempontot érdemes figyelembe vennünk…

Honlapkészítés

Honlapkészítés

A honlap elkészítése könnyebb lesz, mint gondolná! A DomDom honlapkészítője szinte mindenben segítségére lesz! Önnek csak a leírásokkal és a képekkel kell foglalkoznia!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Egy honlap elkészítése nem ér véget a szövegek és képek egyszeri feltöltésével. Folyamatos finomításra lesz szükség, hogy a keresők is megbarátkozzanak a honlappal!

Levelezés

Levelezés

Miután megvásároltuk a kiválasztott domain nevünket érdemes hozzá email címeket is beállítani. Akár email alias-okat, akár email fiókokat. Igénytől függően.

A minta honlapunkon olyan szolgáltatásokat gyűjtöttünk össze, amelyek a honlap készítés során felmerülhetnek. Ha még nincs domain nevünk, akkor mindenképpen szükség lesz egyre. A domain vásárlásnak a precízebb elnevezése a domain regisztráció. A honlapkészítés oldalon különböző szempontok szerint bemutatjuk, hogy miért érdemes minket választani, miért éri meg nálunk elkészítenie a honlapját? Ha már elindult a honlap, akkor foglalkozni kell azzal is, hogy miként látják azt a keresők, segíteni kell a keresőnek, hogy minél jobban tudja feldolgozni a honlapot, ezt a folyamatot hívják keresőoptimalizálásnak. Miután vásároltunk egy domain nevet érdemes hozzá email címeket is létrehozni.

A DomDom honlapépítő alkalmazása egy teljesen automatikus rendszer. Jelen esetben ezekre a szolgáltatásokra nem úgy kell gondolni, amelyekhez személyes konzultáció után több hetes várakozás mellett majd valamikor elkészülnek. Regisztráció után azonnal belekezdhet a domain vásárlásba, a honlapja elkészítésébe! A fizetés is online történik. A teljes folyamat kifejezetten gyors és költséghatékony megoldásokat tartalmaz.

További cikkek, érdekességek

Ez a honlap sütiket (cookie-kat) használ azért, hogy honlap használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Bővebben itt.

Váltás gyengénlátó verzióra!