Szolgáltatások

Megjegyzés: Ez egy minta honlap, amely célja, hogy bemutassa a DomDom honlapépítőben rejlő lehetőségeket…

Egy vállalkozás esetén a szolgáltatás oldallal foglalkozunk a legtöbbet, itt tudhatják meg a leendő ügyfeleink, hogy mit kínálunk neki? Miért lesz jó, ha minket választanak? Ne sajnáljuk az időt ezeknek a leírásoknak az elkészítésére! Több szolgáltatás esetén akár több oldalon fejtsük ki, hogy mivel foglalkozunk!

Amikor valaki honlapkészítésbe kezd egy online eszköz segítségével, akkor hamar szembesül azzal, hogy a kisebb csomagok esetén korlátozzák az oldalak számát. DomDom-nál ilyen nincs. Bármelyik csomagot választja, tetszőleges számú oldalt hozhat létre!

Ez különösen hasznos akkor, ha a cég többféle szolgáltatást, terméket kínál az érdeklődőknek. Keresőoptimalizálás szempontjából is hasznos, ha az összes szolgáltatás kaphat önálló oldalt.

A minta honlapunkon olyan szolgáltatásokat gyűjtöttünk össze, amelyek a honlap készítés során felmerülhetnek. Ha még nincs domain nevünk, akkor mindenképpen szükség lesz egyre. Ha már elindult a honlap, akkor foglalkozni kell azzal is, hogy miként látják azt a keresők.

Domain regisztráció

Domain regisztráció

A honlaphoz szükség lesz egy jó domain névre. Mint például a cegemneve.hu Domain név választáskor számtalan szempontot érdemes figyelembe vennünk…

Honlapkészítés

Honlapkészítés

A honlap elkészítése könnyebb lesz, mint gondolná! A DomDom honlapkészítője szinte mindenben segítségére lesz! Önnek csak a leírásokkal és a képekkel kell foglalkoznia!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Egy honlap elkészítése nem ér véget a szövegek és képek egyszeri feltöltésével. Folyamatos finomításra lesz szükség, hogy a keresők is megbarátkozzanak a honlappal!

Levelezés

Levelezés

Miután megvásároltuk a kiválasztott domain nevünket érdemes hozzá email címeket is beállítani. Akár email alias-okat, akár email fiókokat. Igénytől függően.