Lépjen velünk kapcsolatba!

Do Média Kft.

www.domdom.hu

2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 54/4.

E-mail: hello@domdom.hu
Telefon: +36-33-999-616 (munkanapokon 9:00-15:00 között)

Megjegyzés: Ez az oldal egy termék bemutató!
Egy minta honlap, amely a DomDom honlapkészítő eszközével készült.

QR code

A legtöbb kapcsolat oldal ugyanúgy néz ki, nehéz itt egyedi szöveget írni. Nem is feltétlenül szükséges. Van néhány kötelező elem, ami nem maradhat el: Név, cím és a különböző elérhetőségek (email cím és telefonszám). Esetleg nyitva tartás, ha a téma indokolja. Továbbá egy térkép.

Ma még a QR kód használata kevésbé elterjedt. Ha mobiltelefonnal a fenti kódot beolvassuk, akkor egy névjegykártyát kapunk, amelyet utána rögtön betehetünk a címlistánkba. Gyors és kényelmes megoldás. Mivel a QR kód beüzemelése pillanatok alatt megvan érdemes ezt a kis időt rászánni.

Form-ok, űrlapok

Amennyiben nem a Start csomagot választja, hanem a Pro vagy az E-commerce csomagot, akkor lehetőség van kapcsolat űrlapot is feltenni. Ekkor az oldalra látogatók a honlapon keresztül is üzenhetnek Önnek!

A DomDom honlap készítő alkalmazásában többféle űrlap típus található. Az előre elkészített űrlapok között megtalálható a kapcsolat, időpontfoglalás, asztalfoglalás, szobafoglalás és bérlés. Van lehetőség egyedi űrlapot készíteni. Minden kérdésnél megadhatjuk, hogy milyen címkét írjunk mellé és milyen válaszlehetőséget fogadunk el: tetszőleges szöveges mező, ami lehet egy vagy több soros, szám mező, email cím mező, telefonszám mező, feleletválasztó, egy vagy több választási lehetőséggel illetve van még dátum mező.

További elemek kapcsolattartáshoz

Lehetőség van különféle közösségi hálóhoz köthető elemek elhelyezésére is. Amennyiben aktív Facebook oldallal rendelkezünk, akkor érdemes egy widget formájába beilleszteni azt a honlapunkra. A DomDom szerkesztőfelületén a Facebook, a YouTube, a Google Maps mind kapott önálló sávot. Ezeken kívül nagyon sok szolgáltatáshoz létezik egy úgynevezett OEmbed szabvány, amely segítségével könnyen beilleszthető a weboldalba hasonló elemként, mint a fenti Facebook elem. Ezekre példa a Twitter, az Instagram, a Flickr, a Meetup, a Prezi és még számtalan ismert szolgáltatás.

Ez a honlap sütiket (cookie-kat) használ azért, hogy honlap használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Bővebben itt.

Váltás gyengénlátó verzióra!