Árak

Megjegyzés: Ez egy bemutató honlap, amelyet a DomDom online honlapkészítő alkalmazásával készült. Célja, hogy bemutassa, hogy az alap csomaggal, milyen honlapot építhetünk.

A DomDom honlapokhoz alapvetően két komponenst kell megvásárolni. Egy domain nevet, mint például a cegemneve.hu és egy honlap csomagot. A domainért éves díjat kell fizetni, míg a honlap csomag havi szolgáltatás. Amelyet természetesen kedvezményesen megvásárolhat egy évre is.

Termék elnevezésÁr
.hu domain regisztráció1.190 Ft + áfa / év
Start honlap csomag1.990 Ft + áfa / hó
Minden egyben Start honlap csomag (domain + honlap + levelezés)19.900 Ft + áfa / év

Domain

Magyar nyelvű honlapok esetén a .hu domain végződések a legelterjedtebbek. Évente 1.190 Forint + áfa. Először két évre kell regisztrálni, majd utána évente lehet megújítani. Ennél a végződésnél meglehetősen szigorú szabályok érvényesek. A központi nyilvántartónál manuális ellenőrzik minden egyes regisztrációt, amely során, ha úgy ítélik meg, akkor vissza is utasíthatják a regisztrációt. Erről bővebben a .hu domain végződés oldalon olvashat!

Gyakori még a .eu domain végződés is. A regisztráció folyamata nagyon gyors, néhány perc után már használható is a domain. Első év 1.990 Forint + áfa, további évek 3.990 Forint + áfa.

Jelenleg több mint 500 domain végződés közül lehet válogatni. És igen, nagyon sokféle végződés közül válogathatunk! Ma már egyáltalán nem szükséges, hogy a honlap címe .hu vagy .com végű legyen. Az alábbi listába kigyűjtöttük a legolcsóbbakat.

Honlap csomag

A különböző csomagok abban térnek el egymástól, hogy a honlaphoz, milyen elemeket használhatunk fel. Az alap csomagban (Start csomagban) tetszőlegesen sok oldalra tehetünk fel szövegeket, képeket különböző elrendezésben. Továbbá galériák, táblázatok, YouTube, Google maps és más social média elemek elhelyezés is része az alap csomagnak. A Start csomagon túl további kiegészítők vannak, mint például a különféle űrlapok, banner, blog, webshop stb. Ezeket a kiegészítőket önállóan is meg lehet rendelni. A legolcsóbb csomag havi 1.990 Forint + áfa.

Minden egyben honlap csomag

Lehetőség van egyben megvásárolni mindent, ekkor a havi díj helyett éves díjjal és jelentős kedvezménnyel számolhatunk! Bónuszként ehhez még további email fiókot is kapunk. További részletek a DomDom honlapon.