Árak

Megjegyzés: Ez egy bemutató honlap, amelyet a DomDom online honlapkészítő alkalmazásával készült. Célja, hogy bemutassa, hogy az alap csomaggal, milyen honlapot építhetünk.

A DomDom honlapokhoz alapvetően két komponenst kell megvásárolni. Egy domain nevet, mint például a cegemneve.hu és egy honlap csomagot. A domainért éves díjat kell fizetni, míg a honlap csomag havi szolgáltatás. Amelyet természetesen kedvezményesen megvásárolhat egy évre is.

Termék elnevezésÁr
.hu domain regisztráció1.490 Ft + áfa / év
Start honlap csomag1.990 Ft + áfa / hó
Start Plusz honlap csomag
(domain + honlap + levelezés)
19.900 Ft + áfa / év

Domain árak

Magyar nyelvű honlapok esetén a .hu domain végződések a legelterjedtebbek. Évente 1.490 Ft + áfa. Először két évre kell regisztrálni, majd utána évente lehet megújítani. Ennél a végződésnél meglehetősen szigorú szabályok érvényesek. A központi nyilvántartónál manuálisan ellenőrziknek minden egyes regisztrációt, amely során, ha úgy ítélik meg, akkor vissza is utasíthatják a regisztrációt. Illetve igazolást kérhetnek, hogy valóban jogosultak vagyunk-e az adott domain név igénylésére. Erről bővebben a .hu domain végződés oldalon olvashat!

Gyakori még a .eu domain végződés is. A regisztráció folyamata nagyon gyors, néhány perc után már használható is a domain. Első év 1.990 Ft + áfa, további évek 3.990 Ft + áfa.

Jelenleg több mint 500 domain végződés közül lehet válogatni. És igen, nagyon sokféle végződés közül válogathatunk! Ma már egyáltalán nem szükséges, hogy a honlap címe .hu vagy .com végű legyen. Az alábbi listába kigyűjtöttük a legkedvezőbb domain ajánlatokat.

Honlap árak

A különböző honlap csomagok abban térnek el egymástól, hogy a honlaphoz, milyen elemeket használhatunk fel. Az alap csomagban (Start honlap csomagban) tetszőlegesen sok oldalra tehetünk fel szövegeket, képeket különböző elrendezésben. Továbbá galériák, táblázatok, YouTube, Google maps és más social média elemek elhelyezése is része az alap csomagnak. A Start honlap csomagon túl további kiegészítők vannak, mint például a különféle űrlapok, banner, blog, webshop stb. Ezeket a kiegészítőket önállóan is meg lehet rendelni. A Start honlap csomag ára havi 1.990 Ft + áfa.

Minden egyben honlap csomag

Lehetőség van egyben megvásárolni mindent, ekkor a havi díj helyett éves díjjal és jelentős kedvezménnyel számolhatunk! Bónuszként ehhez még további email fiókot is kapunk. További részletek a DomDom honlapon.

További kedvezmények

Az egyenleg feltöltés lehetőségét is érdemes megfontolni. A feltöltött összeg mértékétől függően 10%, 15% vagy akár 20% kedvezményt kaphat! Például, ha a feltöltött összeg nettó 30.000 forint, akkor nettó 33.000 forintért vásárolhat! Két darab éves honlap előfizetés esetén már érdemes élni ezzel a lehetőséggel! További információk a Kedvezmények oldalon találhatóak!

Ez a honlap sütiket (cookie-kat) használ azért, hogy honlap használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.
Bővebben itt.

Váltás gyengénlátó verzióra!